Κι αν δεν υπάρχουν χρήματα;

Και πάλι μην ανησυχείτε. Ξέρουμε όλοι την κατάσταση στην οικονομία. Τα χρήματα δεν είναι το παν.
Δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις …εντελώς δωρεάν!

evershop.grΕάν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις χωρίς ειδικές γνώσεις , χωρίς κόστος και χωρίς ρίσκο μέχρι να εξοικειωθείτε με όλα αυτά … ζητήστε να σας ενημερώσουμε , χωρίς καμία δέσμευση , στον χώρο σας.
Είτε έχετε εμπορικό κατάστημα στην αγορά, είτε έχετε στοκ από παλαιότερη επιχείρηση … είτε είστε απλά ένας ιδιώτης που θέλει να πουλήσει κάποια προσωπικά αντικείμενα … μπορούμε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.
Ακόμα κι αν δεν ξέρετε από υπολογιστές και ίντερνετ εμείς θα  σας δημιουργήσουμε ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα του evershop.gr  για να ξεκινήσετε να πουλάτε χωρίς επένδυση και χωρίς ρίσκο.
Θα σας βοηθήσουμε στη διαχείριση των παραγγελιών ακόμα και στη συσκευασία και την αποστολή τους.
Όλη η προεργασία που θα γίνει στο evershop μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα   …αν για παράδειγμα αποφασίσετε κάποια στιγμή να επενδύσετε στη δημιουργία δικού σας αυτόνομου e-shop .
Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά για ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος που  ισχύει για όλους … μέχρι  νεωτέρας!

Η δημιουργία e-shop στην πλατφόρμα evershop , η εισαγωγή προϊόντων, η δημιουργία logo κι ενός μικρού video παρουσίασης … θα γίνει από εμάς εντελώς Δωρεάν!

evershop.gr

Κάνετε την εγγραφή σας εδώ και τώρα!

Για απορίες καλέστε μας στο 23810 22 060 ή

στείλε email στο evershopgr@gmail.com

Μενού